Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://www.influencercloset.eu.

Koje podatke prikupljujemo?

Prilikom posjete trogovini prikupljamo podatke o vašoj IP adresi i vrsti preglednika u svrhe izračuna dostave ovisno o vašoj lokaciji. Kada kupujete od nas od vas ćemo tražiti da dajete podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o plaćanju i ostale opcionalne podatke. Koristit ćemo te podatke za svrhe, kao što su:

  • Slanje informacija o vašem računu i narudžbi
  • Odgovor na zahtjeve, uključujući povrate i prigovore
  • Obradu plaćanja i sprječavanje prijevare
  • Izračun poreza

Obično pohranjujemo informacije o vama dok god trebamo vaše podatke u svrhe za koje ih prikupljamo i upotrebljavamo, poput ispunjavanja narudžbe. Na primjer, podatke o narudžbi čuvamo jedan (1) mjesec od datuma narudžbe. To uključuje vaše ime, adresu e-pošte i adrese za naplatu i dostavu.

Tko iz našeg tima ima pristup?

Članovi našeg tima imaju pristup informacijama koje nam dajete. Na primjer, administratori i upravitelji trgovine mogu pristupiti:

  • Informacije o narudžbi poput onoga što je kupljeno, kada je kupljeno, gdje treba poslati, i
  • Informacije o klijentima kao što su: vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona i informacije o naplati i dostavi.

Članovi našeg tima imaju pristup ovim informacijama kako bi ispunili narudžbe, obradili povrate i pružali korisničku podršku.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Stranica influencercloset.eu preuzima fontove sa servisa Google Fonts, koji može prikupiti podatke podatke o vama poput vaše IP adrese. Za više informacija konzultirajte se s pravilima privatnosti servisa Google Fonts. Podatke prikupljene tijekom procesa narudžbe poput vašeg imena i prezimena, lokacije, telefona i e-mail adrese ne dijelimo sa servisom Google Fonts te ne dijelimo s trećim stranama.

Shopping Cart